Новорічні свята завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Подібне ж свято більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

19 грудня, у День Святого Миколая, у місті Красилові на площі Незалежності пройшло свято засвічення новорічної ялинки. І хоча проведення свята вже стало традиційним, цього року воно було незабутнім і залишило відчуття казковості та чарівності у всіх, хто завітав.

З вітальними словами до присутніх звернулася міський голова Ніла Островська ,яка привітала усіх із наступаючими новорічними та різдвяними святами та побажали дітлахам здійснення найзаповітніших мрій і бажань, а дорослим — достатку, щастя, благополуччя у родинах та віри у мирне і процвітаюче майбутнє нашої країни.

Разом із міським головою маленькі і дорослі мешканці громади дружно запалили вогні головної новорічної красуні.

Святковий настрій красилівчанам створювали: будиночок Святого Миколая, який з нетерпінням чекав на чемну малечу, новорічні колядки та пісні, казкові персонажі, веселі конкурси та забави, виступи учнів Школи мистецтв, творчі колективи.

Під час водіння хороводів, біля новорічної красуні, уся дітвора отримала подарунки підготовлені міською радою.

( Джерело: Красилівська міська рада)