ПОВІДОМЛЕННЯ 
ініціативної групи з підготовки установчих зборів 
громадської ради при Красилівській райдержадміністрації

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» ініціативною групою з підготовки установчих зборів громадської ради при Хмельницькій облдержадміністрації оголошується проведення установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Красилівській райдержадміністрації, які відбудуться 26.05.2017 за адресою: м. Красилів, пл.Незалежності, 2, адмінбудівля. Початок зборів о 10.00.
Порядок денний:

  • Інформація ініціативної групи про підготовку до установчих зборів.
  • Обрання робочих органів зборів (лічильна комісія, голова зборів, секретар).
  • Проведення виборів до громадської ради на основі рейтингового голосування.

Для участі в установчих зборах необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.
Згідно з п. 8 Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, до заяви в обов’язковому порядку додаються:

  • рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;
  • копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
  • інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Заяви приймаються ініціативною групою до 19.05.2017 включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Красилів, пл.Незалежності, 2, к. 305, з 9.00 до 12.00 год., лише за наявності усіх додатків, передбачених вказаною постановою КМУ.

Відповідальний структурний підрозділ райдержадміністрації – відділ молоді, спорту та комунікацій з громадськістю управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.
Контактні дані: тел. 4-32-87; e-mail: infovid.krasrda@ukr.net.