Кінець травня щорічно ознаменований завершенням навчального процесу, проведенням свята останнього дзвоника та випускних.

Випускний у дитячому садочку – це своєрідний перший рубіж для дошкільнят та їх батьків, адже попереду – нові горизонти і стільки незвіданого й цікавого!

В період з 23 по 31 травня 2017 року дошкільні навчальні заклади міста прощались зі своїми випускниками та проводжали їх до школи. Вже стало доброю традицією вітати  випускників дошкільних навчальних закладів міста керівниками району та міста з нагоди випускного свята «Прощавай садочок рідний!». Цьогоріч голова  райдержадміністрації Ніла Островська та міський голова Анатолій Жовтан завітали до садочків та привітали маленьких випускників дошкільних навчальних закладів міста із такою важливою подією в їх житті та вручили солодкі подарунки.

Цьогоріч для 250 дошкільнят Красилова наступила пора попрощатись із садочком, щоб першого вересня вже першокласниками привітатись зі школою. В ДНЗ № 1 „Веселка”, ДНЗ № 4 „Сонечко”,  ДНЗ № 6 та ДНЗ № 10 „Золота рибка” випускні ранки завжди проходять весело, яскраво та запам’ятовуються на все життя. З нагоди свята, випускники та малята разом зі своїми вихователями підготували для батьків та запрошених цікаві концертні програми з яскравими танцювальними та пісенними номерами. Юних артистів усі зустрічали бурхливими оплесками. На випускних в садочках завжди панує щира, тепла та неповторна атмосфера.

Для дошкільнят цей довгоочікуваний день надзвичайно важливий, адже це перший випускний бал в їхньому житті. Випускників дошкільних навчальних закладів міста попереду чекає школа – шкільні радості, шкільні друзі, перерви, дзвінки. Перші труднощі, відповіді коло дошки, оцінки і домашні завдання…