Сердечно вітаю вас із Днем матері! Це свято сповнене душевної теплоти, яку отримуємо від безмежної материнської любові. Ваше терпіння, ніжні руки, любляче серце та мудрі поради благословляють усіх нас у житті. Шанування матерів – один із святих обов’язків людини, бо ми в неоплатному боргу перед ними.

У всі віки найдорожчою людиною була, є і буде мама – наш добрий ангел-охоронець. Кожен із нас із самого дитинства через усе життя несе в душі єдиний і неповторний образ – образ матері, яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме, не зважаючи ні на що. У цілому світі мірою гідності людини вважається його подяка матері за життя, за всі її старання, виховання й самопожертву.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Милі, дорогі, прийміть слова вдячності, любові й пошани! Бажаю міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щирої турботи від ваших близьких і рідних і Божої благодаті!

З повагою 

голова адміністрації                                                                                                                             Н.Островська