07 березня 2017 року свій прекрасний ювілей 55-річчя від Дня народження відзначив справжній керівник, організатор Євтішенков Олександр Борисович – директор Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи. В цей день до ювіляра в спортивну школи завітали голова райдержадміністрації Ніла Островська, голова районної ради Василь Пасічник, заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович, міський голова Анатолій Жовтан, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олена Заїка, голова профспілкової організації освітян району Володимир Снігур.

 Чимало теплих слів привітань та побажань почув на свою адресу ювіляр і було за що. Адже, саме завдяки організаторським здібностям Олександра Борисовича, громада району в найкоротші строки отримала високого рівня оновлену спортивну базу.

Звичайно, не оминулось і без нагороджень та подарунків. Так, згідно спільного розпорядження голів райдержадміністрації та районної ради за  особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, розвиток фізичної культури та спорту в районі та з нагоди 55–річчя від Дня народження  керівники району вручили Подяку районної державної адміністрації та районної ради, подарунки та квіти Олександру Євтішенкову.

Многіє літа Вам, Олександре Борисовичу!