29 грудня 2020 р. за участю голови Красилівської райдержадміністрації Василя Кравчука, заступника начальника управління — начальника відділу сімейної політики, соціальних зв’язків та соціального обслуговування пільгових категорій громадян Аліни Полянчук, головного спеціаліста служби у справах дітей райдержадміністрації Анни Павленко, в рамках надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, а також дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, для Сінчук Валентини Сергіївни придбано у власність квартиру у м. Хмельницький за кошти державного бюджету.

Для придбання даної квартири розпорядженням Хмельницької обласної державної адміністрації від 05.11. 2020 року № 828/2020-р «Про розподіл обсягу субвенції на 2020 рік» виділено кошти в сумі 3866632,00 грн.

Наразі питання підвищення рівня життя населення, а особливо увага до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа є одним із пріоритетних завдань нашої держави.