1-го вересня 2018 року, вулиці населених пунктів Красилівської міської об’єднаної територіальної громади наповнилися білими бантами, різноколірними букетами і загальним радісним відчуттям того, що попереду нова сторінка життя — цікава, барвиста і повна нових знань.
Цьогорічній Першовересень особливий. Більше 300 першокласників нашої громади – учні Нової української школи, яка стартує у цей вересневий, світлий день отримали подарунки від міської ради. Із ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, вони роблять свій перший крок на великому шляху знань.
Хай старт Нової української школи, відкриваючи нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя, буде успішним.
Свято Першого дзвоника – це особливе свято як для першокласників, так і для одинадцятикласників, адже воно для них проходить востаннє .
Свято у загальноосвітніх закладах освіти Красилівської громади промайнуло яскраво й урочисто, сплітаючи в одне ціле багатоголосся дітей, батьків та вчителів.
Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань, бажаємо нових досягнень і перемог!
За інформацією сайту міської ради