02 березня 2017 року в адмінприміщенні у формі засідання круглого столу з представниками громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації відбувся публічний звіт голови  Красилівської районної державної адміністрації Островської Ніли Василівни «Про підсумки діяльності  Красилівської районної державної адміністрації Хмельницької області за 2016 рік».

Очільницею району було презентовано інформацію про проведені заходи, виконані завдання, використані кошти районного бюджету та підведені підсумки діяльності районної державної адміністрації у 2016 році, а також плани роботи на майбутнє.

Після закінчення доповіді всі бажаючі мали можливість задати питання та надати свої пропозиції щодо діяльності влади в майбутньому. До вашої уваги повний текст публічного звіту.

Також участь у засіданні круглого столу взяла начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Наталія Іванова, яка, в свою чергу, довела до присутніх інформацію щодо приведення установчих документів неприбуткових організацій у відповідність до вимог Податкового кодексу України.