Організація роботи з розгляду звернень та особистого прийому громадян є одним із важливих напрямків діяльності органів державної влади, спрямований на захист конституційних прав і свобод людини і громадянина, зміцнення законності та правопорядку. Так, з метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення, 20 листопада 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська провела особистий прийом громадян.

Питання, з якими звертались жителі району стосувались невиплати коштів орендарем за оренду земельної ділянки (паю), невиплати коштів за здане молоко, вивозу побутового сміття, проходження практики студенткою Львівського національного університету, неякісного підвезення дітей до школи, монетизації зекономленої субсидії.

На більшість поставлених питань відвідувачі отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації, а ті звернення громадян, які потребують детального вивчення, будуть доручені керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ щодо їх вирішення.