23 травня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська провела щотижневу робочу нараду з керівниками районних відділень центральних органів виконавчої влади, керівниками окремих державних установ, організацій району. В нараді взяли участь голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Анатолій Жовтан. На нараді розглядались питання забезпечення життєдіяльності району. Основна увага приділялась питанням соціального захисту населення, земельних відносин та ремонту доріг.

Зокрема, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Іван Книш повідомив, що представниками органів місцевого самоврядування майже не ведеться робота по внесенню змін до справ заявників на призначення житлових субсидій або порушуються строки подання таких змін, що значно ускладнює роботу управління по перерахунку та призначенню субсидій. Також Іван Федорович довів до відома присутніх, що є зафіксовані факти нецільового використання опікунських коштів громадянами району. На що голова райдержадміністрації Ніла Островська дала доручення посилити контроль за такими сім’ями.

Відділу Держгеокадастру у Красилівському районі Ніла Василівна дала доручення резервувати земельні ділянки для учасників АТО в першу чергу та пришвидшити роботу з заявами громадян. Також очільниця району зупинилась на питанні продажу землі, зокрема, що серед населення району поширюються неправдиві чутки щодо можливих результатів земельної реформи.

Начальник філії «Красилівський райавтодор» Віктор Панченко повідомив, що триває ямковий ремонт вул.Заводська (об’їзна м.Красилів), але є ще ділянки, на яких потрібно здійснити капітальний ремонт, на що потрібно залучити додаткові кошти та техніку. В свою чергу, Ніла Василівна зазначила, що ремонт доріг є пріоритетним завданням влади, так як соціальна інфраструктура району багато в чому залежить від якості доріг – це і надання якісних послуг з пасажирських перевезень, своєчасний і якісний підвіз дітей сільської місцевості до навчальних закладів району, надання невідкладної медичної допомоги.