Організація роботи з розгляду звернень та особистого прийому громадян є одним із важливих напрямків діяльності органів державної влади, спрямований на захист конституційних прав і свобод людини і громадянина, зміцнення законності та правопорядку. Так, з метою поліпшення умов реалізації конституційного права громадян на особисте звернення, 3 квітня 2017 року голова райдержадміністрації Ніла Островська  провела особистий прийом громадян.

Питання, з якими звертались жителі району стосувались виплати соціальної допомоги дружині померлого учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, зняття заборгованості за користування телефонним зв’язком ПАТ «Укртелеком», організації концерту народного артиста Миколи Свидюка в м.Красилів.

На більшість поставлених питань відвідувачі отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації, а ті звернення громадян, які потребують детального вивчення, будуть доручені керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ щодо їх вирішення.