4 квітня 2017 року голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук та тимчасово виконуючий обов’язки першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний побували з робочим візитом на Красилівщині. Метою візиту стало ознайомлення з роботою промислових підприємств м.Красилів. Високопосадовці відвідали заводи: ТОВ «Завод «Атонмаш», ТОВ «Красилівагромаш», ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА», ДП «Красилівський агрегатний завод», а супровід їм склала голова райдержадміністрації Ніла Островська.

Спочатку очільники області та району завітали на ТОВ «Завод «Атонмаш» та ТОВ «Красилівагромаш», де директор одного з підприємств Анатолій Чайчук ознайомив гостей з новим обладнанням, приміщенням складального цеху, сільськогосподарською технікою, виробленою на підприємстві, яка найближчим часом буде відправлена замовнику.

Наступним підприємством, яке оглянули гості, було ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФІЛЬТРЕЙШН ТЕКНОЛОДЖІ УКРАЇНА», де також директор підприємства Олег Будяй провів екскурсію високопосадовцям по заводу, ознайомив їх з процесом виробництва фільтрів та з складом готової продукції.

На завершення візиту делегація завітала на ДП «Красилівський агрегатний завод». Ознайомлював очільників області та району з роботою підприємства заступник директора з фінансів Руслан Базюк. Гості відвідали цех по виробництву котлів різних видів, новий цех, де складають автомат «Малюк», ознайомились з новим обладнанням.

Після завершення робочого візиту Олександр Олександрович подякував Нілі Василівні за супровід та відзначив значну модернізацію виробництва, що дасть можливість виробляти конкурентоспроможну продукцію як на внутрішньому так і на зовнішньому ринках.