13 січня 2017 року на Красилівщині з виїзним прийомом громадян побували голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук та тимчасово виконуючий обов’язки заступника голови-керівника апарату Юрій Бирка. Проведення виїзних прийомів громадян – є реальним засобом вирішення нагальних життєвих проблем місцевих жителів. Тож, з метою забезпечення всебічного розгляду звернень, оперативного реагування на них, вирішення проблемних питань жителів Красилівського району у приміщенні адмінбудинку з 10-00 до 12-00 проводився виїзний прийом громадян обласним керівництвом. Участь у виїзному прийомі громадян також взяли голова райдержадміністрації Ніла Островська, голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Анатолій Жовтан.

Отже, першими на прийом до Олександра Олександровича прийшли мешканці с.Кузьмин з проханням допомогти у вирішенні конфліктної ситуації, яка склалась між орендарями земель водного фонду та місцевими жителями. Далі на прийомі побувала жителька м.Красилів, яка просила виділити матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових проблем. Наступна заявниця з м.Красилів – матір багатодітної родини  також звернулась з проханням про виділення матеріальної допомоги та щодо відновлення статусу малозабезпеченої сім’ї. Жителі с.Слобідка-Красилівська порушили питання щодо відкриття в їхньому селі дошкільного навчального закладу та будівництва водогону, передачі у власність земельних ділянок. Далі з колективним зверненням щодо налагодження належного електропостачання на прийом прийшли мешканці с.Радісне. Житель м.Красилів – депутат міської ради звернувся з питаннями щодо виділення земельної ділянки, розчистки доріг від снігу та будівництва водогону на окремих вулицях м.Красилів, у зв’язку з відсутністю води в криницях. Також, очільник області в телефонному режимі поспілкувався з жителем с.Чернелівка, який звернувся до Олександра Олександровича з проханням про виділення матеріальної допомоги на видання власної книги.

 За результатами виїзного прийому на окремі звернення громадянам було надано кваліфіковані роз’яснення, інші взято на контроль для подальшого вивчення і вирішення.

Під час виїзного прийому в приміщення, де власне відбувався захід, завітали учасники аматорського ансамблю «Кредо» під керівництвом Руслана Дмитрука, які подарували присутнім кілька гарних колядок та щедрівок та привітали керівників області та району з новорічно-різдвяними святами.