26 лютого 2020 року голова Красилівської РДА Василь Кравчук з робочим візитом відвідав Красилівський відділ поліції ГУНП в Хмельницькій області. Т.в.о. начальника відділу поліції Сергій Стучинський очільника РДА ознайомив з ситуацією на Красилівщині , розповів про роботу адміністративного корпусу, чергової частини та відділ звернень громадян, а також про щоденну роботу правоохоронців, про систему їх роботи та графік, основні завдання, що стоять перед ними, участь в охороні громадського порядку. Голова Красилівської РДА відзначив, що поліція Красилівщини працює чітко, злагоджено і висловив сподівання, що ситуація в районі й надалі буде контрольованою та спокійною.

Цього ж дня Василь Кравчук відвідав також ДП ПрАТ «ОБОЛОНЬ»

Дочірнє підприємство «Оболонь — Красилівське» — одне з найбільших та найпотужніших підприємств, яке знаходиться в м.Красилові, та на якому працює понад 500 працівників. Підприємство спеціалізується на випуску безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральної та питних вод (газованих та негазованих), асортимент яких налічує більше 30 найменувань.

Про якість та безпечність даної продукції свідчить і той факт, що вона реалізовується не тільки на території України, а й у інших країнах світу (Німеччину, Польщу, Чехію, Естонію, Латвію, Грецію, Іспанію, Ізраїль, США, Канаду).

В рамках візиту голові РДА розповіли про основні напрямки її діяльності підприємства, показали виробничі приміщення, склади та хімічні лабораторії підприємства.