Сьогодні голова Красилівської райдержадміністрації Василь КРАВЧУК  провів робочі наради з працівниками управлінь, відділів, секторів райдержадміністрації щодо напрямків та планів роботи.

Під час наради начальник управління фінансів райдержадміністрації Наталя КОБИЛЬЧУК доповіла про виконання дохідної частини бюджетів органів місцевого самоврядування.

Із звіту начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Івана КНИША про роботу відомо, що виплати державних допомог проводяться вчасно та залишається не вирішеною проблема забезпечення матеріально-технічної бази управління.

Основним питанням у розмові із працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації та Красилівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є проведення профілактичної роботи з батьками щодо захисту дітей. Також розглядалося ряд питань по усиновленню та співпраця з головами місцевих рад. Недоліки у роботі виявлені у Печеській сільській раді.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир СНІГУР доповів про хід виконання ремонту у Заслучненському ліцеї та про подальший графік проведення ЗНО. Василь Миколайович наголосив на оптимізації навчальних закладів та про необхідність проведення конкретної роботи з даного питання.

Про стан дотримання контролю за своєчасним наданням відповідей на запити від юридичних та фізичних осіб доповіла завідувач сектору документообігу та контролю апарату райдержадміністрації Олена ЯСЮК.

На нараді з головним лікарем Красилівської центральної районної лікарні Денисом ДУДКОМ та завідувачем сектору з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Олександром ВОЛЯНСЬКИМ розглядалися питання щодо дотримання правил карантину, стану поширення нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 у районі та проведення ремонту приймального відділення. Голова адміністрації Василь КРАВЧУК наголосив про необхідність дотримання термінів виконання будівельних робіт затверджених планом Кабінету Міністрів України.