24 червня 2017 року до Красилова завітали футбольні команди збірної мерів України, „Авангард” м. Рівне, „Темп” м. Шепетівка, щоб разом з Красилівським ветеранським футбольним клубом „Случ” взяти участь у Всеукраїнському ветеранському турнірі з міні-футболу пам’яті Засаднюка В.П.

Красилівський міський голова Анатолій Жовтан і голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська в приміщенні міської ради гостино зустріли міських голів – членів збірної футбольної команди мерів України та їх тренера, відомого в Україні футболіста Сергія Ковальця. Голова Новоукраїнської міської ОТГ Олександр Корінний та депутат Боярської міської ради Тарас Добрівський подякували Анатолію Жовтану за запрошення в м. Красилів і нагоду побувати на малій батьківщині свого тренера, а також розповіли про історію та перемоги своєї команди й вручили сувеніри.

Вітаючи гостей, Красилівський міський голова Анатолій Жовтан, наголосив, що Красилів має честь приймати сьогодні збірну мерів України. Подякував Сергію Ковальцю за підтримку та розвиток футболу на Красилівщині. Анатолій Жовтан розповів присутнім про історію і сьогодення нашого міста та відмітив, що підтримка спорту є одним із напрямків роботи міської влади. На завершення зустрічі міський голова вручив гравцям збірної мерів України сувеніри із символікою міста Красилів.

Міський голова Анатолій Жовтан і голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська разом із гостями відвідали Красилівську районну ДЮСШ, в якій у 2016 році проведено капітальний ремонт за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з районного та обласного бюджетів.

Всеукраїнський ветеранський турнір з міні-футболу пам’яті Засаднюка В.П. відбувся на стадіоні „Юність”. З вітальними словами до учасників турніру звернулися Красилівський міський голова Анатолій Жовтан, голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська, відомий футболіст Сергій Ковалець, голова Хмельницької обласної федерації футболу Ігор Хіблін та президент ФК „Случ-Красилів” Володимир Федченко і побажали гравцям гарної гри. За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в

місті, вони вручили подяки і подарунки ветеранам-футболістам м. Красилова:

— Дисі Петру Яковичу;

— Жиру Олександру Олександровичу;

— Рудику Миколі Антоновичу;

— Бондарцю Миколі Федоровичу;

— Безрядіну Віктору Андрійовичу;

— Мойпанюку Володимиру Степановичу;

— Висоцькому Зігмунду Феліксовичу;

— Лісовському Олександру Степановичу;

— Королюку Петру Володимировичу;

— Кирилюку Григорію Пилиповичу;

— Шишину Олексію Сергійовичу.

Перед початком турніру, всі присутні вшанували хвилиною мовчання нашого земляка – уродженця с. Заслучне Іщука Олексія Васильовича,1990 р.н., який загинув 24 червня 2017 року в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України.

Зробивши перший удар по м’ячу, міський голова Анатолій Жовтан і футболіст та тренер Олександр Лісовський відкрили турнір з міні-футболу.

Турнір проходив за круговою системою розіграшів, згідно з якою кожен учасник турніру зіграв із усіма іншими учасниками. В ході ігор всі футболісти намагалися проявити себе якнайкраще.

Результати Всеукраїнського ветеранського турніру з міні-футболу пам’яті Засаднюка В.П., що відбувся в м. Красилів:

             І місце – Красилівський ветеранський футбольний клуб „Случ” (9 балів);

             ІІ місце – Збірна мерів України (6 балів);

             ІІІ місце – команда „Темп” м. Шепетівка (3 бали);

             ІV місце – команда „Авангард” м. Рівне (0 балів).

             Всі призери отримали кубки та подарунки.

 Міський голова Анатолій Жовтан вручив грамоти і подарунки кращим гравцям команд-учасниць турніру: Атаманову Анатолію (Красилівський ветеранський футбольний клуб „Случ”), Олександру Симчишину (Збірна мерів України), Віктору Рибачуку (команда „Темп” м. Шепетівка) та Олександру Григоровичу (команда „Авангард” м. Рівне). Голова Красилівської райдержадміністрації Ніла Островська вручила подяки та подарунки кожній футбольній команді. Організатори турніру також відзначили кращого гравця, кращого воротаря, кращого захисника, кращого бомбардира турніру. 

                                                                                                                                             За інформацією сайту міської ради