27 червня 2019 року в Красилівському Центрі культури та дозвілля «Перлина» відбулися урочисті збори, присвячені 23-ій річниці Конституції України за участю делегацій від трудових колективів підприємств, установ та організацій, районних осередків політичних партій та громадських об’єднань. 

Щиро привітали присутніх з Днем Конституції перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голова районної ради Василь Пасічник, міський голова Ніла Островська. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про справжніх патріотів нашої держави, які загинули, захищаючи соборність, цілісність і недоторканність України. Також Ніла Островська та районний комісар Красилівського районного військового комісаріату Андрій Богданов вручили державні нагороди бійцям, які в наш час боронили та боронять цілісність нашої держави на сході України.

Керівниками району та міста відзначено грамотами, подяками і цінними подарунками кращих працівників установ міста і району, зокрема, за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня Конституції України грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено:

— БАЧКА Олександра Володимировича – капітана поліції, старшого дільничного офіцера поліції Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області;

— ЛЕВЕНКА Андрія Олександровича – заступника військового комісара-начальника відділення комплектування Красилівського районного військового комісаріату, капітана;

— ЧАЙЧУКА Анатолія Дмитровича – генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «Красилівагромаш»;

— ШКАБАРУ Любов Іванівну – Западинського сільського голову;

— ЯКОВЛЄВА Михайла Володимировича – командира відділення – водія 14 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Від урочистих зборів було покладено корзини живих квітів було до пам’ятника «Героям України», Дошки Слави та пам’ятника Тарасу Шевченку. Урочистий святковий захід завершився патріотичною концертною програмою.