19 листопада 2019 року відбулося чергове засідання Громадської ради ініційоване  головою Громадської ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації Сергієм Ковальчуком. На засідання були запрошені Дмитро Склонний — перший заступник голови Красилівської районної державної адміністрації та Ніла Островська — міський голова.

Сергій Ковальчук відмітив, що сьогоднішній захід зібрав саме тих людей, які щиро бажають та вболівають за налагодження комунікацій між громадою та владою. Користуючись нагодою він запросив представників Громадської ради на засідання Громадських організацій області 21 листопада у м. Хмельницький. 

В рамках сьогоднішнього засідання  голова громадської ради при Красилівській РДА Оксана Дзюмка та міський голова Ніла Островська  підписали меморандум про співробітництво між громадськими радами при обласній державній адміністрації та районних державних адміністраціях, обласною і районними адміністраціями, органами місцевого самоврядування Хмельниччини.

Метою цього меморандуму є створення основи для взаєморозуміння, обміну інформацією та координацією діяльності для взаємодопомоги та отримання позитивного результату в соціальних змінах громади через налагодження конструктивного діалогу громадськості та впровадження громадських ініціатив.