19 грудня під головуванням заступника керівника апарату – начальника відділу персоналу апарату районної державної адміністрації Світлани Олексійчук відбулося спільне засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
        На початку комісії Світлана Володимирівна зазначила, що в районі проводиться відповідна робота щодо соціального захисту працівників, забезпечення виконання мінімальних гарантій в оплаті праці та зростання рівня середньої заробітної плати працюючих.
         З питання щодо суб’єктів господарювання, які мають заборгованість із сплати єдиного соціального внеску станом на 01.12.2019 проінформував уповноважена особа, начальник Красилівського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області Олексій Шишин.

Станом на 01.11.2019 року за статистичними даними заборгованість із заробітної плати на підприємствах Красилівського району відсутня.

З керівниками підприємств, фізичними особами-підприємцями району проводиться роз’яснювальна робота щодо необхідності легального оформлення трудових відносин з найманими працівниками та відповідальності у разі порушення умов чинного трудового законодавства.