24 квітня 2019 року під головуванням заступника керівника апарату —  начальника відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлани Олексійчук відбулося спільне засідання районної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. На якому заслухано пояснення 9 керівників підприємств, установ, організацій та фізичних осіб – підприємців

На комісії заслуховувались питання:

  1. Про суб’єктів господарювання щодо дотримання гарантій у виплаті заробітної плати найманим працівникам на рівні не нижче встановленого чинним законодавством.
  2. Про суб’єктів господарювання які мають заборгованість із сплати єдиного соціального внеску.

На початку комісії Світлана Володимирівна заначила, що в районі проводиться відповідна робота щодо соціального захисту працівників, забезпечення виконання мінімальних гарантій в оплаті праці та зростання рівня середньої заробітної плати працюючих.

З керівниками підприємств, фізичними особами-підприємцями району проводиться роз’яснювальна робота щодо необхідності легального оформлення трудових відносин з найманими працівниками та відповідальності у разі порушення умов чинного трудового законодавства.