На виконання Указу Президента України «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації» 11 травня 2017 року в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулося  організаційне засідання щодо проведення  заходів  в рамках святкування 500-річчя Реформації.

У спільному засіданні прийняли участь заступник голови районної державної адміністрації Ірина Морозович, заступник голови районної ради Микола Білик,  секретар виконкому Красилівської міської ради Наталія Олійник, начальник управління освіти, молоді та спорту Олена Заїка,  начальник відділу культури, національностей та релігій Інна Грицюк, представники протестантських громад.

У ході засідання присутні обговорили ряд пропозицій по проведенню 11 червня 2017 року «Маршу сім’ї» в м.Красилові та проведення наступних заходів приурочених  500-річчю Реформації  з педагогічними колективами.

На даний час у центральній районній  бібліотеці читачам пропонується книжкова виставка «Реформація — рух, що змінив світ», розроблений план заходів на рік, які будуть знайомити читачів з цією історичною подією.