9 квітня відбулось позачергового засідання  комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Питання, що розглядалось:

Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2 на території району.

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

 Інформацію щодо вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району, взяти до відома.

  1. Розглянувши звернення головного лікаря КНП «Красилівська ЦРЛ» щодо необхідності підвезення медичних працівників до роботи в заклади охорони здоров’я і звернення директора ТОВ «Штефанік-Арсенюк», щодо згоди на перевезення медичних працівників та з метою забезпечення об’єктів критичної інфраструктури, надання своєчасної та в повному обсязі медичної допомоги населенню – керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, органам місцевого самоврядування району, Красилівському ВП ГУ НП в Хмельницькій області, Красилівському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області, в межах компетенції:

1) визначити приватного перевізника «Штефанік-Арсенюк» (Арсенюк С.) для підвезення ним працівників закладів охорони здоров’я, яких необхідно доставляти з населених пунктів району до місця роботи під час карантину. Оформити з ним необхідні документи на перевезення працівників закладу охорони здоров’я;

2) забезпечити своєчасне та безперебійне перевезення до робочих місць працівників закладів охорони здоров’я;

3) забезпечити водія засобами індивідуального захисту органів дихання та антисептик для рук;

4) запровадити для водія щоденний скринінг температури;

5) забезпечити проведення дезінфекції автобуса, що залучається до перевезення працівників закладів охорони здоров’я;

6) зобов’язати водія автобуса здійснювати перевезення виключно працівників закладів охорони здоров’я. Про факти неправомірного перевезення інших категорій осіб негайно інформувати райдержадміністрацію (тел. 4-22-62), Красилівський ВП ГУ НП в Хмельницькій області (тел. 4-21-02).

  1. Головному лікарю КНП «Красилівська ЦРЛ» спільно з головним лікарем КНП «Красилівський центр ПМСД»:

1) сформувати переліки працівників підвідомчих закладів, яких необхідно доставляти з населених пунктів району, до місця роботи;

2) сформовані переліки надати до райдержадміністрації та Красилівського ВП ГУ НП в Хмельницькій області в термін до 11.04.2020 року.

  1. Красилівському ВП ГУ НП в Хмельницькій області організувати виконання та контроль за дотриманням на території району, особливо під час святкування Великодніх свят (проведення богослужінь в церквах та храмах) вимог постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» (у редакції від 02.04.2020 року №255).