25 травня 2020 в приміщенні адмінбудинку відбулось позачергове засідання  комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій.

На комісію виносились  питання:

І. Про заходи з запобігання поширенню на території Красилівського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів.

ІІ. Про стан підготовки закладів оздоровлення та відпочинку громадян, місць масового відпочинку на водних об’єктах до початку сезону відпочинку 2020 року, запобігання загибелі людей на воді.

ІІІ. Про стан утримання джерел протипожежного водопостачання на території Красилівського району.

IV. Про заходи щодо забезпечення протидії пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь у літній період 2020 року, підготовки до жнивної кампанії.

В ході роботи комісія вирішила:

  • дозволити проведення спортивних заходів без глядачів, в яких беруть участь не більше ніж 50 осіб. При необхідності проведення спортивних заходів, в яких беруть участь понад 50 осіб, надавати відповідні обґрунтування для погодження за результатами оцінки епідемічних ризиків із Міністерством охорони здоров’я
  • дозволити діяльність готелів (крім функціонування ресторанів у готелях) за умови дотримання відповідних санітарних вимог
  • дозволити регулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському-cполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб та дотримання відповідних санітарних вимог. 
  • регулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському та приміському cполученні здійснюються без  надання послуг з пільгового перевезення на період дії карантину
  •  при здійснені регулярних пасажирських перевезень, зобов’язати перевізників проводити ідентифікацію пасажирів з метою встановлення контактних осіб у разі встановлення захворювань серед осіб, які скористались послугами перевізників.

По інших питаннях комісією прийнято ряд рішеннь.