19 квітня 2017 року в малому залі райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Склонного відбулось засідання конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району.

Відповідно до оголошення про проведення конкурсу, опублікованого в газеті «Красилівський вісник» на конкурс виставлено 2 нових приміських маршрути: Красилів-Писарівка-Трудове та Красилів-Котюржинці/2 (у поєднанні), на яких протягом останніх 3 місяців проводилось обстеження та прийнято рішення щодо доцільності їх відкриття.

Таке розширення транспортної мережі сприятиме підвищенню якості пасажирських перевезень, покращить транспортне сполучення з районним центром та створюватиме додаткові зручності для мешканців віддалених населених пунктів.

Конкурсний комітет вирішив визнати переможцем конкурсу на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території району, перевізника ТОВ «Чорноострівське АТП» по об’єкту №1 Красилів-Писарівка-Трудове у поєднанні з Красилів-Котюржинці/2.