24 грудня в приміщенні адмінбудинку відбулось засідання комісії ТЕБ і НС. Питання, що розглядалися:

І. Про заходи з запобігання поширенню на території Красилівського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2..

ІІ. Про заходи безпеки під час святкування новорічних та різдвяних свят.

ІІІ. Про виділення паливно-мастильних матеріалів для Красилівського районного лабораторного відділення Хмельницького міськміжрайонного відділу ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр» Міністерства охорони здоров’я України  з місцевого матеріального резерву.

ІV. Про підсумки роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації у 2020 році та затвердження плану роботи комісії на 2021 рік.

 

По даних питаннях прийняті рішення, зокрема:

Рекомендувати засновникам та керівникам закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти заборонити відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім спеціальних закладів освіти у період з 08 по 24 січня 2021 року.

Організувати освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання відповідно до «Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 08.09.2020 № 1115, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 28 вересня 2020 року за № 941/35224 та «Положення про дистанційне навчання» затверджене наказом Міністерства освіти і науки України від 25.04.2013 № 466, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 30 квітня 2013 року за № 703/23235.

У разі неможливості організувати дистанційне навчання, розглянути можливість перенесення канікул із урахуванням частин 3 та 4 статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» на період карантинних обмежень.

Рекомендувати органам місцевого самоврядування  забезпечити пожежну та техногенну безпеку під час організації і проведення Новорічних та Різдвяних заходів у підвідомчих закладах.

 

Головному лікарю КНП «Красилівська ЦРЛ» (Дудко Д.С.) визначити порядок залучення пересувних джерел живлення інших організацій, установ та підприємств на випадок виходу з ладу наявного резервного джерела живлення.

 

Видати з місцевого матеріального резерву завідувачу Красилівського районного лабораторного відділення Хмельницького міськміжрайонного відділу ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр» Міністерства охорони здоров’я України  в особі Аркадія ЦІПКУНА для виїздів на епідрозслідування та проведення заключної дезінфекції у вогнищах підтверджених випадків коронавірусної інфекції та з метою недопущення  можливого розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 паливно мастильні матеріали в кількості 200 літрів бензину (А-92).

 

Затвердити план роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації на 2021 рік.