10 грудня в приміщенні адмінбудинку відбулось засідання комісії ТЕБ і НС. Питання, що розглядалися:

І. Про заходи з запобігання поширенню на території Красилівського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

ІІ. Про стан підготовки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до дій з попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру під час експлуатації об’єктів житлово-комунального господарства та інфраструктури в осінньо-зимовий період 2020-2021 років

По даних питаннях прийняті рішення, зокрема:

 

Головному лікарю КНП «Красилівська ЦРЛ»забезпечити дотримання правил пожежної та техногенної безпеки при організації та проведенні робіт із зберіганням та використанням кисню для надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19;  забезпечити цілодобову готовність до застосування аварійних джерел живлення, навченість обслуговуючого персоналу та необхідний запас паливо — мастильних матеріалів, при необхідності їх своєчасне поповнення.

 

Органам місцевого самоврядування (в межах компетенції), відділу захисту довкілля, енергетики та житлово — комунального господарства райдержадміністрації, сектору з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки під час загрози або виникнення надзвичайних ситуацій в умовах зимового періоду.