З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 23 липня 2019 року під керівництвом заступника керівника апарату —  начальника відділу персоналу апарату райдержадміністрації, заступника голови комісії з питань захисту прав дитини Світлани Олексійчук, було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації.

На засіданні комісії розглядались питання про доцільність позбавлення батьківських прав окремих жителів району, визначення способу участі батька у вихованні дитини, неналежне виконання батьківських обов’язків, взяття дітей на облік як таких, що перебувають в складних життєвих обставинах. Розглянуті звіти, складені службою у справах дітей райдержадміністрації, про стан  виховання, утримання і розвитку дітей у прийомних сім’ях району та під опікою, затверджені індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Питання, винесені на порядок денний детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.