21 червня  2017 року  у залі засідань адмінбудинку, під головуванням начальника  управління О.М.Заїки, відбулось засідання колегії  управління освіти,  молоді та спорту Красилівської РДА. У роботі колегії  брала участь   заступник  голови райдержадміністрації  І.В.Морозович.

На  колегії  розглядались  актуальні питання розвитку освіти району, зокрема, про управлінську діяльність керівників навчальних закладів щодо організованого завершення навчального року та проведення державної підсумкової атестації; про хід виконання районної програми «Інклюзивне навчання та виховання дітей, що потребують корекції психофізичного розвитку»; про стан роботи навчальних закладів району щодо забезпечення захисту дітей від насильства та заходи його профілактики; про  управлінську діяльність керівників ДНЗ і ЗНЗ з питання медичного обслуговування; про управлінську діяльність керівників щодо виконання рекомендацій за підсумками атестації навчальних закладів; про результати здійснення контролю за діяльністю навчальних закладів району із високим ступенем ризику у другому семестрі 2016/2017 н.р.

Про роботу управління освіти, молоді та спорту, керівників навчальних закладів із даних питань   доповідали: Свистун Н.І. та Заїка О.І., головні спеціалісти  відділу освіти Управління, Пилипенко О.М., завідувачка РПМПК, Дзюмка О.В. та Нестюк Л.М., методисти РМК. Про хід виконання рекомендацій за наслідками атестації навчальних закладів  інформували директори Волицької ЗОШ I-III ступенів Сторожук В.П., Антонінської ЗОШ I-III ступенів Кузнєцова Г.Є., завідувачкаи ДНЗ №10 Мартинова А.П. та ДНЗ с.Митинці Когут О.В.

 Із усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.