13 грудня перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний взяв участь в урочистому відкритті  Центру обслуговування клієнтів (споживачів газу  м. Красилів та Красилівського району). Довгождана та приємна подія: як для громадськості міста — споживачів газу Красилова  та Красилівського району, так і, безперечно, для співробітників ПАТ «Хмельницькгаз».

Довгі роки прагнення відкрити сучасний та комфортний центр для споживачів газу втілилися в життя. Не секрет, що чимало незручностей виникало у людей, особливо поважного віку, коли потрібно було і у черзі постояти, і почекати, поки звільниться оператор, щоб вирішити свої питання по газу.  Відтепер, з відкриттям нового Центру для клієнтів «Хмельницькгазу» усе буде по-сучасному: мобільно, зручно, без черг та у комфорті. 

Нарешті більш як 20  тисяч клієнтів  з будь-якого куточка міста чи  району зможуть щоразу переконуватися, що новий, сучасний Центр обслуговування клієнтів – це зразок високої якості обслуговування, комфорту, інформативності. Разом з тим — це черговий етап реалізації комплексної стратегії розвитку клієнтського сервісу газової галузі України.