12 червня традиційно розпочав свою роботу стаціонарний дитячий оздоровчий табір «Подолянчик» у смт. Антоніни, який працюватиме у дві зміни до 26 липня, тривалість кожної – 21 день.

Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різні конкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, вечори відпочинку та тематичні вечори проявити себе в різноманітних напрямках.

Під час підготовки табору до роботи, проведено ряд заходів по впорядкуванню відомчої території, відремонтовано житлові, господарські та санітарно-побутові приміщення (проведено ремонт надвірних вбиралень, встановлено чаші Генуя та каналізаційні системи, проведено поточний ремонт приміщень медичного блоку), оновлено частину твердого та м’якого інвентаря (постільні комплекти, приліжкові килимки, подушки, матраци).

На оздоровлення дітей соціально-незахищених категорій у дитячому оздоровчому таборі «Подолянчик» із районного бюджету виділено 385,15 тис. грн. З них – на придбання путівок 199,5 тис. грн.; на поточний ремонт споруд – 41,05 тис. грн., на капітальний ремонт приміщення їдальні, будиночків та надвірних туалетів – 144,6 тис. грн.   

Цього року табір прийматиме загалом 216 дітей серед яких маленькі жителі Красилівщини, а також  Хмельницького,  Полонського та Городоцького  районів.

Діти пільгових категорій і діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки,  оздоровлюватимуться за кошти, виділені з районного бюджету та бюджетів органів місцевого самоврядування. Також серед відпочиваючих є й такі діти, батьки яких  придбали путівку за власний кошт.

14 червня на урочистій лінійці з нагоди відкриття першої табірної зміни відбулось представлення 4 загонів – «Загін 220-V», «Євродіти», «Мрія» та «Розбишаки», кожен загін промовив свій девіз.

Під звуки та гучне виконання Державного Гімну України було піднято Державний Прапор.

Діти  демонстрували  уміння володіти музичними інструментами, мистецтвом  танцю.

До гостей та працівників закладу, з масою щирих побажань та зі словами вдячності тим  хто долучився  до оздоровчої кампанії «Літо -2017»  звернулись начальник Управління освіти, молоді та спорту О.Заїка та  голова районного профспілкового комітету працівників освіти та науки В.Снігур.

А на завершення юні подолянчики  підкріпили сили смачною вечерею та продовжили вечір веселими хороводами навколо святкового  вогнища.