14 жовтня 2017 року на православне свято Покрови в с. Чепелівка відбулися урочистості з нагоди святкування 500-ї річниці від першої письмової згадки про село.

Офіційну частину святкувань відкрив вітальним словом сільський голова Василь Шемчук. Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих в АТО українських воїнів.

Ніла Островська як депутат обласної ради подарувала квіти та звернулася з теплими словами привітань до всіх присутніх, побажавши усім здоров’я, щастя, достатку та добра у домівках та миру в рідній країні. Заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович та заступник голови районної ради Микола Білик також привітали усіх селян зі святом та подарували від Красилівської громади красивий та запашний коровай.

На святі вшанували найстарших та наймолодших мешканців села, подружні пари, які прожили у шлюбі більше 50 років, матерів-героїнь, багатодітні сім’ї, місцевих медиків та вчителів. Кожній із цих категорій адресувалися щирі слова, мелодійні пісні та невеличкі подарунки. Виставка сільських майстрів декоративно-прикладного мистецтва не залишили байдужим нікого.

Святковий концерт подарував присутнім чудові пісні і прекрасні номера художньої самодіяльності. Під час свята мешканці та гості села мали змогу частувати шаурму з баранини, шашлик та багато інших смаколиків.

Свято видалось на славу та закінчилося танцями під відкритим небом.