11 листопада 2017 року  в с. Кульчинки відбулися урочистості з нагоди святкування 500-ї річниці від першої письмової згадки про село, в яких взяла участь голова райдержадміністрації Ніла Островська.

Офіційну частину святкувань вітальним словом відкрила сільський голова Лариса Бабаніна. Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих в АТО українських воїнів.

В свою чергу Ніла Василівна звернулася з теплими словами привітань до всіх присутніх, побажавши усім здоров’я, щастя, достатку та добра у домівках та миру в рідній країні. Вручила Грамоту райдержадміністрації та районної ради за сумлінне та добросовісне виконання посадових обов’язків, професійну майстерність, ініціативу в роботі та з нагоди Дня села Ларисі Бабаніній, подарувала від Красилівської громади красивий та запашний коровай, подарунок та квіти.

Також зі святкової сцени мешканців села вітали і народний депутат України Андрій Шинькович, начальник відділу культури, національностей та релігій райдержадміністрації Інна Грицюк.

На святі вшанували найстарших та наймолодших мешканців села, подружні пари, які прожили у шлюбі більше 50 років, матерів-героїнь, багатодітні сім’ї, місцевих медиків та вчителів. Кожній із цих категорій адресувалися щирі слова, мелодійні пісні та невеличкі подарунки. Виставка сільських майстрів декоративно-прикладного мистецтва не залишили байдужим нікого.

Святковий концерт подарував присутнім чудові пісні, прекрасні номера художньої самодіяльності та чудовий настрій. Під час свята мешканці та гості мали змогу почастувати багато різних смаколиків.