19 березня 2017 року на базі спортивного комплексу Красилівської ДЮСШ відбулися щорічні  районні змагання на Кубок з футзалу серед школярів та молоді, присвячені пам’яті нашого земляка уродженця села Западинці – Героя Радянського Союзу КУРКА Олександра Петровича. У турнірі взяли участь вісім команд: 2 команди с. Радісне, с. Великі Зозулинці, с. Воскодавинці, с. Митинці, с. Кульчини, с. Мовчани та смт.Антоніни.

На урочистій церемонії закриття змагань присутніх привітали заступник голови районної державної адміністрації Ірина Морозович, начальник управління освіти, молоді та спорту Олена Заїка, начальник відділу молоді, спорту та комунікацій з громадськістю Дмитро Шейгис. 

Змагання пройшли у цікавій та напруженій боротьбі, жодна з команд не хотіла поступатися, докладаючи всі зусилля для досягнення переможного результату.

В підсумку переможцем змагань стала команда селища Антоніни (тренер – Віктор Радзівон), друге місце посіла команда с. Великі Зозулинці, третьою стала команда с. Воскодавинці.

Нагородили переможців і призерів змагань Дипломами управління освіти, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації відповідних ступенів та медалями, команда-переможець отримала перехідний кубок Курка О. П.

Вітаємо переможців! Бажаємо усім учасникам змагань вдалих стартів та переможних фінішів, міцного здоров’я, наснаги та радості від перемог!

Суддівська колегія змагань: головний суддя – Олександр Лісовський.  Судді: Леонід Ковалець, Зігмунд Висоцький, Андрій Жидков.