18 березня 2017 року відбулися загальні збори громадської організації «ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ «ПАТРІОТИ КРАСИЛІВЩИНИ».

На порядку денному розглядалися питання, які турбують учасників АТО:

  1. Забезпечення гарантій соціального захисту учасників АТО згідно чинного законодавства (забезпечення пільг, санаторно – курортне лікування, проведення реабілітації та надання матеріальної допомоги УБД);
  2. Забезпечення відведення земельних ділянок учасникам АТО, для ведення індивідуального садівництва та будівництва;
  3. Забезпечення права на реєстрацію учасників АТО у РЦЗ;
  4. Про пільгове медичне обслуговування учасників АТО;
  5. Пільгові перевезення.
  6. Річний звіт роботи громадської організації
  7. Різне.

На зібрання  громадської організації  були запрошені голова райдержадміністрації Н.В.Островська, перший заступник голови райдержадміністрації Д.В.Склонний, начальник управління соціального захисту населення І. Ф. Книш, головний лікар Центральної районної лікарні Д.С.Дудко, головний лікар РЦ ПМСД О.М.Ватажук, директор районного центру зайнятості О.В.Римарчук, заступник начальника відділу Держгеокадастру у Красилівському районі М.М.Миргородський.

Збори розпочались із хвилини мовчання за героями, які поклали своє життя в боях за Україну.

Голова райдержадміністрації Ніла Островська у своєму зверненні сказала, що одним із основних завдань райдержадміністрації є і буде допомога та всебічна підтримка воїнів, які на даний час беруть участь у військових діях на Донбасі або звільнилися зі служби. 

 Голова ГО Сергій Лукіянчук прозвітував про діяльність організації за 2016 рік та розповів про подальші кроки у 2017 році.

Також захисники обговорили питання про частіші зустрічі із молоддю сіл, міста, учнями шкіл району задля патріотичного виховання майбутнього покоління Красилівщини.