04 жовтня 2017 року робоча група по виявленню громадян, що здійснюють діяльність на ринках району та торгівельних центрах без державної реєстрації, як суб’єкти господарювання та по виявленню неоформлених найманих працівників провела обстеження 5 торговельних закладів в селах Манівці, Росолівці, Ключівка. В ході обстежень надавались  роз’яснення вимог чинного законодавства щодо використання праці найманих осіб, порядку їх оформлення. Представником Держпродсопживслужби надаються рекомендації щодо умов зберігання та продажу продовольчих товарів.

За результатами обстеження робочою групою складено 2 акти за дотриманням роботодавцем законодавства щодо укладання трудового договору, оформлення трудових відносин з працівниками (найманими особами) у с. Манівці (павільйон «Юлія» ФОП Іванчик А.С.) та у с. Ключівка ( м-н «Продукти» ФОП Сидорчук Н.М.).

У разі неоформлення найманих працівників матеріали обстежень будуть відправлені Управлінню Держпраці у  Хмельницькій області.

Окрім того, в усіх обстежуваних магазинах необхідне встановлення належним чином оформлених куточків споживачів. Практично в усіх обстежуваних торгівельних закладах виявлені факти порушення умов зберігання продуктів та товарного сусідства (сира та готова продукція зберігається разом), а  також приміщення магазинів потребують генерального прибирання.