Цьогоріч  у Красилівському  районі  завершили  навчання  та отримали атестати  274 випускники. Упродовж 23-25 червня у загальноосвітніх школах відбувались урочисті вручення атестатів про повну загальну середню освіту для випускників 2017 року.

З нагоди цієї важливої події в житті учнів-випускників, їхніх педагогів та батьків у навчальні заклади м. Красилів завітали  голова Красилівської РДА Н.В.Островська, заступник голови Красилівської РДА І.В.Морозович та начальник Управління освіти, молоді  та спорту О.М.Заїка.

Ніла Василівна зазначила, що у цьогорічному вітанні випускникам президент України Петро Порошенко заявив: « Пам’ятайте, що ваші успіхи – це успіхи України, адже вам належить її розбудовувати, боронити її незалежність і благополуччя не тільки зі зброєю в руках, а й високою фаховістю та відданістю обраній справі». Голова Красилівської районної державної адміністрації привітала  усіх випускників, зазначивши, що вона пишається їхніми здобутками та побажала наполегливості у досягненні нових життєвих цілей та вручила Золоті медалі «За особливі успіхи у навчанні» випускниці Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Кшемінській Олені і Сокальській  Вікторії випускниці Красилівського НВК.  Срібні медалі «За успіхи у навчанні» отримали: Галайко Вікторія, Гонтар Дарина,  Колодко Каміла, Лентовська Марина, випускниці Красилівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Плюх Богдана, випускниця Красилівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів №2,  Люзак Росіна, Рутковська  Анастасія, Наральник Марія, випускниці Красилівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів №3.

Управління освіти, молоді та спорту, кожен навчальний заклад, учнівська та батьківська громади  пишаються своїми випускниками.

Усім випускникам-2017 – бажаємо  мирного неба, натхнення та  невичерпної енергії  у торуванні свого життєвого шляху, успіхів у  подальшому здобутті освіти та професійного становлення.

Слава Україні!