30 грудня 2016 року напередодні новорічних та різдвяних свят в великому залі адмінбудинку відбулись святкові заходи за участі керівників району та міста, держслужбовців, працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

На початку урочистостей до присутніх у залі з вітальними словами звернулись голова районної державної адміністрації Ніла Островська, голова районної ради Василь Пасічник та міський голова Анатолій Жовтан. Зокрема, Ніла Василівна у своєму виступі – привітанні зазначила, що рік, який минає, був непростим, але завдяки плідній співпраці вдалось зробити чимало добрих справ. Також очільниця району подякувала усім за роботу та побажала здоров’я, добра, миру, здійснення мрій, щасливих і радісних свят.

Вихованці Красилівської дитячої музичної школи та народний аматорський ансамбль пісні та танцю ,,Случ’’ Красилівського РБК подарували усім присутнім чудову концертну програму. На завершення урочистостей керівники району та міста вручили учасникам концертної програми солодкі подарунки.

Хай Новий рік з добром до Вас прийде,

Здоров’я, сміх і радість принесе,

Різдво з колядою хай завітає,

Щастям безмежним Вас благословляє!