Відбулася тридцять восьма  позачергова сесія районної ради сьомого скликання, у якій взяв участь перший заступник голови адміністрації Дмитро Склонний. 

      Із 37 депутатів на пленарне засідання ради прибуло 19. Депутати одноголосно затвердили повістку денну тридцять восьмої позачергової сесії, на яку було внесено два питання, а саме:

      — Про звернення депутатів Красилівської районної ради Хмельницької області доПрезидента України з приводу майбутнього продажу земель сільськогосподарського призначення в Україні.

      — Про внесення змін та доповнень до рішення тридцять другої позачергової сесії районної ради від 21.12.2018 року №9 «Про Програму соціально-економічного розвитку Красилівського району на 2019 рік».

Після виключення абзацу зі звернення щодо мораторію на продаж земель, рішення набрало необхідну кількість голосів для його прийняття.

      Не отримала необхідну підтримку пропозиція начальника Красилівського управління Головного управління ДФС у Хмельницькій області Шишина О. С. щодо прийняття депутатського звернення до керівництва Фіскальної служби області з приводу сплати орендної плати окремими керівниками сільськогосподарських структур. (Матеріали із сайту Красилівської районної ради)