Традиційно кожен новий навчальний рік починається серпневими конференціями педагогічних працівників, які підводять підсумки роботи попереднього навчального року,  визначають  стратегічні пріоритети розвитку освіти району, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів особистості, суспільства, регіону.

Так, 29 серпня, відбулась конференція педагогічних працівників Красилівського району, яка розпочалась хвилиною мовчання в пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

У заході взяли участь освітяни, заступник голови районної ради  Білик Микола Михайлович,  начальник відділу персоналу апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук, директор професійно-технічного ліцею Маланчак Леся Іванівна, керівники закладів загальної середньої освіти району, заступники директорів з навчально-виховної роботи, голови профспілкових комітетів, вчителі. 

На конференції підбили підсумки роботи та визначили пріоритети на 2019-2020 навчальний рік. З початком навчального року привітав колег та подякував педагогам за хорошу підготовку до 1 вересня начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Володимир Снігур. На зустрічі констатували, що усі навчальні заклади готові до нового навчального року.

З вітальним словом до освітян звернулися  заступник голови районної ради Білик Микола Михайлович, директор професійно-технічного ліцею Маланчак Леся Іванівна, заступник керівника апарату райдержадміністрації Олексійчук Світлана Володимирівна,  яка привітала присутніх з початком нового навчального року та побажала усім  добра і здоров’я, миру і злагоди, наполегливості і натхнення, нових успіхів та звершень на благо Української держави.

У роботі конференції взяли участь близько 136 учасників

Своїм досвідом та думками щодо необхідних нововведень поділились  завідувач районного методичного кабінету управління освіти Янюк Т.О., методисти районного методичного кабінету, директори шкіл.

 У закладах освіти створено сприятливі умови для успішного втілення інноваційних процесів у всіх ланках освітньої галузі. На старті нового навчального року можна впевнено сказати, що освітянській галузі району є ким пишатися.