20 листопада 2019 року під головуванням очільника районної ради Василя Пасічника, у сесійній залі адмінбудинку райради відбулась тридцять дев’ята позачергова сесія районної ради. У пленарному засіданні взяли участь  заступник голови районної ради Білик М. М., перший заступник голови районної державної адміністрації Склонний Д. В., начальники окремих управлінь та відділів районної державної адміністрації, начальник управління Державної казначейської служби України у Красилівському районі Хмельницької області Залізняк Л. М.,  редактор газети «Красилівський вісник» Масловська Н. Г., 21 депутат районної ради із 37 обраних. 

   Сесію було скликано оскільки 19 листопада до районної ради надійшов лист від райдержадміністрації з проханням скликати позачергову сесію у зв’язку з подачею апеляційної скарги до Північно-західного господарського суду м. Рівне, з метою уникнення соціальної напруги серед населення району та розглянути питання «Про районну програму для забезпечення виконання рішень суду на 2019-2020 роки».

На порядок денний було винесено ряд питань:

  •  «Про районну програму для забезпечення виконання рішень суду на 2019-2020 роки»
  •  «Про звернення депутатів Красилівської районної ради Хмельницької області стосовно створення однієї громади в межах району»;
  •   «Про пропозиції щодо формування нових округів (повітів) на території Хмельницької області».
  Останні два питання було запропоновано включити до порядку денного тридцять дев’ятої позачергової сесії в ході пленарного засідання.    Депутати одноголосно підтримали всі 3 проекти і прийняли їх як рішення районної ради.