25 березня 2020 року в приміщені адмінбудинку відбулась сорок четверта позачергова сесія районної ради, у якій взяли участь 21 депутат районної ради із 37 обраних, голова райдержадміністрації Василь Кравчук, начальники відділів виконавчого апарату районної ради, керівники окремих відділів райдержадміністрації.

В ході пленарного засідання ради депутати розглянули та прийняли позитивні рішення з 3-х питань порядку денного.

     Зважаючи на актуальність загрози погіршення епідеміологічної ситуації в Україні та з метою попередження виникнення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Красилівського району, депутати підтримали внесення змін до районного бюджету Красилівського району на 2020 рік.

      Відповідно до внесених змін до районного бюджету депутати затвердили зміни до Фінансового плану КНП Красилівська ЦРЛ на 2020 рік.

Було вирішено виділити кошти на:

  • проведення дезинфекції шкільних приміщень та автобусів в сумі — 26 022,00 грн.;
  • на придбання медикаментів щодо заходів запобігання поширення COVID -19 та розгортання обласного інфекційного кишкового дитячого стаціонару на базі інфекційного відділення КНП Красилівська ЦРЛ  в сумі — 413 790,40 грн.;
  • придбання  кисневого концентратора JAY-10 в сумі – 37000,00 грн.;
  • кисневого концентратора JAY – 5 в сумі – 18480,00 грн.;

Для Красилівського ПМСД кошти виділено на придбання засобів індивідуального захисту для медичного персоналу та засоби для дезінфекції в сумі — 142 420 грн.

Також депутати підтримали внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку Красилівського району на 2020 рік.

 Голова Красилівської РДА Василь Кравчук дякує депутатам Красилівської районної ради за взаєморозуміння та вчасно прийняте рішення.