06 грудня 2019 року під головуванням очільника районної ради Василя Пасічника відбулась сорокова позачергова сесія районної ради. У пленарному засіданні взяли участь  заступник голови районної ради Білик М. М., перший заступник голови районної державної адміністрації Склонний Д. В., начальники окремих управлінь та відділів районної державної адміністрації,  працівники виконавчого апарату районної ради, редактор газети «Красилівський вісник» Масловська Н. Г., 21 депутат районної ради із 37 обраних.
Перед початком пленарного засідання голова районної ради Василь Пасічник привітав усіх присутніх з Міжнародним Днем волонтера, який у всьому світі відзначається 5 грудня,(вручив 2 волонтерам громадської організації ветеранів війни та учасників антитерористичної операції «Патріоти Красилівщини» Подяки районної ради та райдержадміністрації); з Днем Збройних Сил України, який відзначатиметься сьогодні, 6 грудня, та з Днем місцевого самоврядування (7 грудня) – святом тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного села, селища, міста, дбають про його розквіт і зростання. Василь Савович подякував усім представникам самоврядних органів за їх працю, висловив надію на подальшу плідну співпрацю.
  До районної ради надійшов лист від міської ради з проханням скликати позачергову сесію у зв’язку з тим, що міську раду відібрано у ІV Фазі впровадження напряму якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», що передбачає отримання міжнародної допомоги на створення спільного (єдиного) ЦНАПу, який надаватиме необхідні адміністративні послуги для мешканців Красилівської міської об’єднаної територіальної громади та інших мешканців Красилівського району. З метою створення такого ЦНАПу 26 листопада між міською, районною радами та райдержадміністрацією укладено Меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг. Відповідно до Меморандуму сторони домовились про розташування ЦНАПу на першому поверсі приміщення, яке є об’єктом  спільної власності територіальних громад району та перебуває в оренді у міській раді. Міська рада просить оформити договір оренди цього приміщення на 10 років. Представникам Програми «U-LEAD з Європою» потрібно до 13 грудня подати нотаріально засвідчений договір оренди приміщення, в якому буде облаштовано єдиний ЦНАП.
  Також надійшло клопотання райдержадміністрації від 03.12.2019 року з проханням розглянути питання «Про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року».
   Сесію було скликано, до порядку денного якої вносилось два питання: «Про передачу в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад району», «Про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року».
В ході пленарного засідання ради вже вкотре було обговорено питання проблем з надходженням податків до бюджетів усіх рівнів та запропоновано включити до порядку денного сорокової позачергової сесії ще одне питання: «Про звернення депутатів Красилівської районної ради Хмельницької області», згідно з яким звернутись до відповідних органів, які могли б вплинути на платників податків, щоб вони сплатили кошти, бо  наразі є загроза недовиконання районного бюджету, що призведе до величезних проблем: невиплати надбавок, передбачених законодавством,  вчителям, не виділення коштів на лікарню, недофінансування захищених статей і т. д.
Депутати одноголосно підтримали всі 3 проекти і прийняли їх як рішення районної ради.
(Інформація із сайту районної ради)