22 червня 2020 року під керівництвом  голови райдержадміністрації Василя Кравчука відбулась робоча нарада щодо підготовки до початку проходження опалювального сезону навчальних закладів району 2020/2021 року та організацію підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району.

Під час наради проаналізовано роботу затверджених заходів  з підготовки об’єктів  до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 року.

На балансі відділу освіти, культури, молоді та спорту Красилівської РДА  22 заклади загальної середньої освіти, з них 8 —  опалюються твердопаливними котлами, газове опалення функціонує в 13 котельнях, з них  5 готові до опалювального сезону, у 8 виготовлена проектно-кошторисна документація по заміні вузлів обліку газу.

На червень місяць поточного року заплановані роботи по заміні вузлів обліку газу по Митинецькій та Яворовецькій ЗОШ. Наразі виготовляється проектно-кошторисна документація по заміні вузлів обліку газу Радісненської та Корчівської ЗОШ. Основною проблемою є потреба коштів для встановлення вузлів обліку газу.

До   Центральної районної лікарні  опалення подає Красилівське підприємство теплових мереж. Запланована промивка системи опалення, ревізія запірної арматури, заміна радіаторів.

Красилівський  КНП «Красилівський Центр ПМСД» нараховує 55 ФАПів та 12 амбулаторій. З них 24 приміщення опалюється газом, 20 електроопаленням, 13 пічним опаленням. Основним питанням є перевірка опорів заземлення, проводки електропостачання приміщень та облаштування вузлів обліку газових котелень дистанційними засобами передачі даних використаного газу.

Питання підготовки об’єктів до роботи   житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до роботи в зимовий період  2020/2021 року потребує посиленого контролю та координації дій. І сьогодні кожен керівник несе відповідальність за свої об’єкти, підготовку актів їх перевірки та стан профілактичних робіт по підготовці до опалювального сезону.