Відповідно до плану роботи управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації 31 січня 2018 року під керівництвом головного  спеціаліста управління освіти, молоді та спорту Свистун Н. І.  відбулась нарада керівників  закладів дошкільної освіти району. У нараді взяла участь керівник апарату Красилівської райдержадміністрації Білоконь О.Ю., яка окреслила перспективні завдання щодо організації роботи з питань пожежної безпеки, охорони праці, життєдіяльності дітей та дорослих у закладах дошкільної освіти.

На нараді розглядались питання щодо впровадження базового Закону Україи «Про освіту»; про стан харчування дітей у закладах дошкільної освіти у 2018 році та завдання керівників по забезпеченню його якості в 2018 році; про план роботи управління освіти, молоді та спорту, районного методичного кабінету на 2018 рік; про управлінську діяльність керівників щодо дотримання порядку прийому дітей в заклади дошкільної освіти; про підсумки подання річних статистичних звітів форма 85-к керівниками  закладів дошкільної освіти району.

Із вищезазначених питань перед керівниками закладів дошкільної освіти району виступили головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Свистун Н.І. та методист районного методичного кабінету Нестюк Л.М.