18 січня 2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний та заступник голови райдержадміністрації Ірина Морозович взяли участь у координаційній нараді з питань військового обліку військовозобов’язаних та призовників, відбору кандидатів на військову службу за контрактом, яку провів військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату — підполковник Андрій Богданов. Участь у нараді взяли представники органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій та установ району.

    Спочатку військовий комісар проаналізував стан ведення військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях, в органах місцевого самоврядування району. За повідомленням Андрія Валерійовича, в лютому 2017 року, в межах повноважень,  військовим комісаріатом будуть здійснюватись перевірки ведення обліку, та у разі виявлення недоліків, правопорушники будуть притягнуті до адміністративної відповідальності.

   Далі Андрій Валерійович підняв питання військової служби за контрактом. За повідомленням військового комісара, матеріальне забезпечення під час проходження військової служби за контрактом становитиме від 8.000 грн. і вище, під час ротації в зону АТО, яка до речі триватиме лише 2-3 місяці, відповідно від 18.000 грн.. В пункті постійної дислокації розпорядок робочого тижня та дня становитиме 5 робочих днів при двох вихідних та з 8-00 до 17-00 год. відповідно. На сьогодні  приміщення для проживання відповідно обладнанні, також військовослужбовці забезпечуються одноразовим харчуванням(обід).  Андрій Богданов повідомив, що в м.Хмельницький відбувається комплектація двох частин, а саме: 8 полку спецпризначення та 19 ракетної бригади. Окрім того, військовий комісар звернувся до посадових осіб місцевого самоврядування з пропозицією  винесення на розгляд сесій місцевих рад питання виділення одноразової матеріальної допомоги у сумі 5.000 грн. для осіб, які  надалі укладатимуть  контракт на військову службу.

За більш детальною інформацією усі бажаючі можуть звернутись до Красилівського районного військового комісаріату за адресою: м.Красилів, вул.Центральна, 27, тел.: 4-26-48.