20 листопада в Красилівському територіальному центрі соціального обслуговування населення, в рамках  благодійної акції «Місячник незрячих», яку організувала Хмельницька обласна організація УТОС, взяли участь  заступник керівника апарату – начальник відділу персоналу  Олексійчук С.В.,  заступник голови районної ради Білик М. М., міський голова Островська Н.В.,  голова Хмельницької територіальної первинної організації УТОС Надія Грищук.

Щорічно у жовтні-листопаді в рамках благодійної акції «Місячник незрячих» інваліди по зору відзначають Міжнародний День Білої Тростини, який покликаний привернути увагу громадськості, владних структур та меценатів до проблем людей з вадами зору. Біла паличка стала не тільки допоміжним знаряддям при самостійному орієнтуванні в просторі, а й символом сліпих та сліпоти.
Нагадаємо, що інваліди по зору у 1933 році для взаємопідтримки утворили громадську організацію – УТОС. Товариство взяло на себе функції опіки людей найважчої категорії фізичних обмежень. За сім десятиліть створена міцна матеріальна база. Десятки тисяч утосівців щоденно доводять, що, незважаючи на втрату зору, можна навчатися, здобувати професію, працювати, оволодіти сучасною комп’ютерною технікою. В області зараз понад 2 тисячі членів “Українського товариства сліпих”. В Україні щороку втрачають зір понад три тисячі осіб.
З вітальним словом виступила голова Хмельницької територіальної первинної організації УТОС Надія Грищук, яка висловила вдячність за підтримку і допомогу керівникам району і посадовцям, які безпосередньо мають відношення до роботи із громадянами з обмеженими можливостями, та вручила Подяки першому заступнику голови райдержадміністрації Дмитру Склонному, голові районної ради Василю Пасічнику,  міському голові Нілі Островській, т.в.о.директора територіального центру Любові Лавренчук.

Відповідно до спільного розпорядження голів районної ради та райдержадміністрації за кошти районного бюджету було придбано для 13 незрячих, які проживають на території Красилівського району, МП3 плеєри для прослуховування радіо та озвученої літератури, міська рада придбала такі ж МП3 плеєри 8 незрячим, які проживають на території Красилівської міської ОТГ.     
Присутні на зустрічі члени ТПО УТОС висловили свої пропозиції та побажання щодо проблем, які необхідно вирішити за сприяння керівництва міста та району.