25 червня 2018 року в великому залі адмінбудинку під головуванням першого заступника голови Красилівської районної державної адміністрації Дмитра Склонного проведено засідання з керівниками промислових підприємств та фізичними особами – підприємцями району щодо необхідності підвищення рівня заробітної плати та детінізації бізнесу. Участь у засіданні взяли: голова районної ради Василь Пасічник, начальник Красилівської ОДПІ Олексій Шишин, інспектор праці відділу праці, зайнятості та соціального захисту населення Красилівської міської ради Дмитро Ротар та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Виступаючи перед учасниками засідання Дмитро Склонний зазначив, що одним із пріоритетних напрямів ведення бізнесу в районі є необхідності збільшення розміру середньомісячної заробітної плати та подолання незадекларованої праці. Обговорено дотримання платниками норм законодавства про оплату праці в частині мінімальної заробітної плати, активізація інформаційно-роз’яснювальної роботи з легалізації зайнятості населення та детінізації заробітної плати, контроль за дотриманням працедавцями трудового законодавства та боротьба з виплатами «в конвертах».

Начальник Красилівської ОДПІ Олексій Шишин проінформував, що найближчим часом інспекторам ОДПІ повернуть повноваження в частині проведення перевірок  суб’єктів господарської діяльності та на підприємствах усіх форм власності. Відмітив, що в районі є проблема по окремим сільським радам щодо  надходжень акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Інспектор з праці відділу праці, зайнятості та соціального захисту населення Красилівської міської ради Дмитро Ротар доповів про результати роботи з питань легалізації трудових відносин та виплати заробітної плати на території Красилівської міської ради. Відповідно  до ст. 265 Кодексу законів про працю України роз’яснив про відповідальність та фінансові санкції за порушення законодавства про працю.