Як фінальний акорд у підготовці до пленарного засідання двадцять четвертої сесії районної ради, 28 березня 2018року відбулось засідання президії ради.
      Під керівництвом голови районної ради Василя Пасічника члени президії проаналізували проекти рішень, внесених на розгляд двадцять четвертої сесії, та, врахувавши депутатське звернення Романюк Л. А., яке надійшло до районної ради вранці 28 березня, рекомендували сесії включити в порядок денний питання «Про депутатський запит Романюк Л. А.» .Підсумувавши доповнення, члени президії рекомендували двадцять четвертій сесії затвердити порядок денний, який включає 55 питань, останнє – «Різне», та інформуючих.
      Перед початком пленарного засідання двадцять четвертої сесії голова районної ради Василь Пасічник, перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, комісар Красилівського районного військового комісаріату Андрій Богданов на виконання Указу Президента України вручили рідним уродженця села Печеське, Грабарчука Миколи Олеговича, який загинув у 2017 році під час виконання бойового завдання на лінії розмежування в Луганській області, орден за мужність ІІІ ступеня, яким воїн був нагороджений (посмертно). Світлу пам’ять відважного земляка присутні вшанували хвилиною мовчання.
      Далі, о 10 год., у сесійній залі адмінбудинку районної ради, під головуванням очільника районної ради Василя Пасічника розпочалось пленарне засідання двадцять четвертої сесії районної ради.
У роботі пленарного засідання взяли участь: 29 депутатів районної ради із 37 обраних,  перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Склонний, голови місцевих рад, начальники відділів виконавчого апарату районної ради, керівники окремих відділів та управлінь райдержадміністрації, установ і організацій району.
      В ході жвавого обговорення депутати розглянули та прийняли позитивні рішення з 51 питання порядку денного.
      Рішення №38 «Про надання дозволу на передачу в оренду  нерухомого майна спільної власності територіальних громад району» було прийнято районними обранцями зі змінами.
      Проекти рішень №48 «Про затвердження технічних документацій з нормативних грошових оцінок земельних  ділянок, призначених для ведення фермерського господарства»(земельні ділянки розташовані за межами населених пунктів Великозозулинецької і Глібківської сільських рад) та №49 «Про затвердження технічних документацій з нормативних грошових оцінок земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що перебувають в оренді ТОВ «Подільський край» (земельні ділянки розташовані на території Яворовецької, Чернелівської, Западинської, Кременчуківської і Верликоорлинської сільських рад) не були підтримані районними обранцями і не прийняті як рішення районної ради.
      Проект рішення №44 «Про передачу Красилівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Красилівської районної ради Хмельницької області із спільної власності територіальних громад району» депутати вирішили перенести на розгляд наступної сесії районної ради, так як це питання потребує більш детального вивчення, а також обговорення з громадами місцевих рад.