На початку 20 століття мисливці-аристократи щороку збиралися в Антонінах, де був побудований  в XVIII столітті та проектом архітектора Франсуа Арво в 1897 році перебудований  у стилі необароко Антонінський палац.

 Саме тут з десятками гончих псів, на породистих скакунах по лісових та польових стежках проходили полювання par force. Господарем цього всього був Юзеф Потоцький — один із найбагатших магнатів Російської імперії та шанувальник природи. Він перетворив село на свою літню резиденцію і прославив на всю Європу.

Проте у 1919 році палац був спалений.

Палац Потоцького – частина історії нашого краю, тут всюди віє особливою  загадковою атмосферою, проте на даний час він потребує коштів для його реконструкції. Зараз на території палацу діє музей. За словами голови Антонінської об’єднаної територіальної громади Наталії Кондратюк колекцію музею допомагають зібрати нащадки шляхетського роду. Місцеві жителі намагаються всіма силами популяризувати місцеве архітектурне та історичне багатство.

03 березня голова Красилівської РДА Василь Кравчук провів виїзну зустріч з головою Антонінської селищної ради Наталією Кондратюк з метою обговорення стану будівлі, подальшої долі пам’ятки архітектури та можливості залучення інвесторів для фінансування будівництва та  реконструкції. Адже палац Потоцьких може стати справжньою окрасою Хмельниччини.