Сьогодні, 28 вересня 2018 року, напередодні відзначення Дня усиновлення, у Красилові за сприянням голови Красилівської міської ради  Ніли Островської відбувся флешмоб у рамках Всеукраїнської акції «Усиновлення – це любов назавжди».

Організаторами акції стали – служба у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, за участю вихованців будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради, за допомогою спеціалістів Красилівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за участю дітей, прийомних батьків, батьків вихователів.

Така акція відбувалася одночасно по всій Україні з 14.00 до 15.00 год., аби привернути увагу суспільства до усиновлення, до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, інформування громадян про дітей, які при живих батьках стають «сиротами», які мріють про справжню, люблячу родину.

Під час проведення акції-флешмобу перехожим розповідали про День усиновлення, розповсюджували інформаційні листівки «Прийми дитину у родину», а також знайомили з альтернативними формами сімейного виховання дітей.